Nummer 0. En nog 0 abonnees. Niet gek, want de website is nog niet live gegaan. Maar met het officieel oprichten van SamenHorenD B.V. en live gaan van de website, is het ook tijd voor het maken van een 2 wekelijkse nieuwsbrief.

Wat kun je in de komende nieuwsbrieven verwachten?
Insteek is dat we meerdere vacatures gaan plaatsen. Maar dan moet er uiteraard ook wel aanbod zijn. Daarom zal het in het begin nog leeg/ beperkt zijn, maar met het verstrijken van de maanden gaan we voor een steeds beter gevuld overzicht zorgen!
Tips
Als werkzoekende is het altijd fijn als je van nuttige tips voorzien wordt. Sommige weet je al, of passen niet bij je, maar soms zitten er ook tips tussen die je aanspreken en je kunnen helpen bij het succesvol vinden van een baan.
Werkplek
SamenHorenD B.V. is meer dan enkel een 'hulpje' bij het vinden van een baan. Doel is om de inzet van SamenHorenD B.V. door betaalde krachten (auditief beperkten) te laten uitvoeren. Soms aangevuld door een stageplek. De betaalde krachten zullen soms rouleren, doordat doorgestroomd wordt naar een andere betaalde baan (dat zou geweldig zijn), of doordat we iemand anders een werkervaringsplek willen gunnen.
Dienstverlening
Ook proberen we regelmatig een bepaalde dienstverlening van SamenHorenD B.V. toe te lichten. Sommige diensten zijn nog in ontwikkeling, sommige moeten nog bedacht worden.
Overige vragen
SamenHorenD B.V. gaat (gratis) proberen antwoorden te geven op de vragen van lezers, mits gerelateerd aan werk en/ of auditieve beperkingen. We weten niet alles, sterker nog, meer niet dan wel, maar we kunnen wel altijd een richting geven waar je verder terecht kunt met je vraag, als wij geen passend antwoord hebben kunnen geven.


Infographic 1.2_website