Helpende hand bij cursussen

Leren…. De een doet het dagelijks, voor de ander is het al weer een tijdje geleden. Maar wil je voor een werkgever ‘aantrekkelijk’ zijn, zul je doorlopend aan je competenties en vaardigheden moeten werken. En soms sluit een vooropleiding niet geheel meer aan op de hedendaagse eisen. Nu kun je zeggen, jammer dan, graag of niet ,maar je kunt ook je schouders er onder zetten en kijken op welke vlakken je kunt ontwikkelen en daarmee je arbeidskansen vergroten.

Veel cursussen zijn op internet te vinden. Soms betaalde versies, soms gratis, zeker veel (ook) in het Engels. Een goed startpunt is: Leren.nl maar er zijn genoeg alternatieven. Ook zeker de moeite waard om te bekijken: gratiscursus.be/

Academie
En ook SamenHorenD B.V. heeft een ‘Academie’. Klinkt toch wel mooi 🙂 en we proberen er van lieverlee steeds meer inhoud aan te geven. Soms met een filmpje, uitleg, stageplek, of workshop. Ook gaan we kijken of we een ‘huiswerkklasje’ kunnen vormen. Het is immers leuker om samen iets te leren, en ook van elkaar kun je een hoop leren.

LevenLangLeren
Leren is vaak hard werken. En wat moet je leren om je kansen op het vinden van een baan te vergroten? Daar over gaan we graag met je in gesprek. Waar ligt je passie? Waar kom je voor uit je bed? Welke kennis heb je al en wat (kennis/ vaardigheid) zou je verder willen vergroten? Sluit dit aan op de behoefte bij werkgevers?

En – afhankelijk van vraag en aanbod – kunnen we ook kijken of we groepjes kunnen vormen. Als er een paar cursisten zijn die elkaar onderling kunnen versterken, maakt dat het leren een stuk eenvoudiger en leuker. De ene keer heb jij een vraag, de andere keer kun jij weer iemand anders helpen, gaaf toch!

Kortom, ben je met een cursus bezig, of wil je een cursus volgen (maar liefst met 1 of meerdere cursisten? Laat het even weten.

Werkgevers kunnen het ook zeer waarderen als jij aangeeft dat je met een ‘relevante’ studie bezig bent en dat je doorlopend probeert te ontwikkelen.

Kortom, wat zou jij willen leren?

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud