Helpende hand werkgevers

Deze webpagina is bedoeld voor werkgevers.

U als werkgever kunt ons steunen bij onze missie: het begeleiden van auditief beperkten bij hun zoektocht naar werk.

SamenHorenD B.V. doet dit door o.a. tijdelijke vacatures beschikbaar te stellen, zodat (extra) werkervaring opgedaan wordt en aan bepaalde vaardigheden en competenties gewerkt kan worden.

Hoewel het op minimumloon betaalde banen zijn, kost dit op de korte termijn toch veel geld. U als werkgever kunt een steentje bijdragen.

Stel: we hebben 10 werkgevers die elke maand €250 bijdragen. Dan kunnen we een fulltime medewerker in dienst nemen. En daar krijgt elke deelnemende werkgever dan ‘5 uur van ons team’ in de vorm van een tegoedbon voor terug. Er is dan vast wel een klus die wij voor u kunnen verrichten, van chauffeursdienst, catering tot administratief werk of groen.

U mag uiteraard ook eenmalig of vaker deze uren schenken. Zoeken we gewoon een andere leuke klus namens u op. Hulp aan een bejaardentehuis, of andere maatschappelijke instelling. Er zijn genoeg leuke dingen te vinden en uiteraard benadrukken wij uw bijdrage in deze!

Een andere mooie insteek kan zijn om een SamenHorenD B.V. medewerker een ‘leer-werk’ plek aan te bieden, waarbij de medewerker bij ons op de loonlijst blijft staan en u een gepaste vergoeding betaalt.

Of u vraagt ons om een paar geschikte kandidaten voor te dragen voor een vacature die u heeft. Dan slaan we de eerste sollicitatieronde over en scheelt u dat een hoop voorwerk. Komt het tot een match, betaalt u een kleine aanbrengvergoeding.

Of….. u heeft een ander idee, waarbij sprake is van een win-win situatie. Wij gaan graag met u in gesprek!

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud