Op zoek naar werk!

Ben jij auditief beperkt en op zoek naar werk? Laat dat ons even weten via onderstaand formulier. Wat gaan we doen? De eerste stap is het aanleggen van een database met werkzoekenden. De tweede stap is werkgevers benaderen met de vraag of er vacatures zijn waar auditief beperkten op kunnen reageren; dat zou vrijwel elke vacature kunnen zijn. 🙂

Hebben we nu vacatures? Nee….., maar het is een kip-ei verhaal. Zonder werkzoekenden is het lastig werkgevers te benaderen voor de invulling van een vacature, want stel dat een werkgever zegt dat ze belangstelling hebben, dan is er niemand om op gesprek te laten gaan. Daarom gaan we eerst een database aanleggen met werkzoekenden. Jij dus..

Hoe snel krijg je wat te horen? Je krijgt in ieder geval binnen 48 uur een (bevestiging)mail van ons. Aansluitend houden wij belangstellenden op de hoogte met de nieuwsbrief.

Voorlopig is streven 100 werkzoekenden in ons bestand te krijgen. Dat maakt een eventuele match wat eenvoudiger. En als er een match is tussen een werkgever met een vacature en jouw CV/ gewenste baan, nemen we eerst contact met je op. Vervolgens wordt contact gelegd met de werkgever. Insteek is dan dat er in ieder geval een sollicitatiegesprek volgt. Of het dan klikt is aan de werkgever en jou. Daar hebben wij dan geen invloed op.

Een van de voordelen met dit concept is dat je voorbij het eerste honk (selectie uit brieven) komt en je ‘gehoorbeperking’ geen invloed heeft op de sollicitatieprocedure.

Afijn, we beloven ‘niks’, maar gaan ons wel inspannen om jou naar een betaalde baan te begeleiden. Ga jij de uitdaging aan? Horen we graag van je.

  Open chat
  1
  Hallo,
  Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

  Vriendelijke groet,
  SamenHorenD team
  Ga naar de inhoud