Over ons

SamenHorenD B.V. is opgericht door Edwin Zijdenbos MFP FFP (LinkedIn profiel) en is eigenlijk een ‘verlengstuk’ van Stichting Slakkenhuis. Stichting Slakkenhuis bestond op 22 april 2020 drie jaar. Met wisselende succesjes is de afgelopen jaren ook gewerkt aan het vinden van werk voor mensen met een auditieve beperking

Het idee is om het ‘groter’ aan te pakken. Want 1 werkzoekende aan het werk krijgen is leuk, 10 werkzoekenden helpen nog leuker, maar 100+ werkzoekenden aan een baan helpen is natuurlijk nog veel beter.

Met SamenHorenD B.V. is er een dienstverlener opgericht die daar werk van gaat maken. Waar mogelijk schakelen we externe krachten in die een auditieve beperking hebben, maar ook binnen de eigen organisatie ligt daar de nadruk op. Voor en door mensen met een auditieve beperking…

Waar de dienstverlening uit bestaat? Een aantal diensten zijn al concreet, maar het is komend jaar zoeken naar een ‘verdienmodel’. Er is nog geen strak omlijnd plan. Dat heeft zijn voor- en nadelen. Maar gelukkig is er de ruimte om fouten te maken en leren we daar alleen maar van. Samen met de doelgroep gaan we een mooi concept neerzetten. Tientallen ideetjes zijn er al, nu de uitvoering en commerciële uitwerking. Dat kunnen we niet alleen, daarom gaan we ook graag met u in gesprek!

Team
Achter de schermen zijn er meerdere personen werkzaam die ieder een steentje bijdragen aan het uiteindelijke doel. Werk voor mensen met een auditieve beperking. Hoewel hier (nog) geen namen genoemd worden, zijn zij ONMISBAAR voor dit project. Gelukkig worden ze op zijn tijd in het zonnetje gezet. Zodra het financieel uit kan, zal met betaalde krachten binnen SamenHorenD B.V. gewerkt worden. Dat kost even tijd en daar moeten wel voldoende inkomsten tegenover staan. 🙂

En voor de nieuwsgierigen onder ons…. Waar bestaat SamenHorenD B.V. van? Voorlopig inderdaad (nog) niet van de verdiensten, maar daar werken we aan. Tot die tijd (en ook daarna) zijn we mede afhankelijk van steun uit alle lagen van de bevolking, al dan niet horend.

Hulp door bedrijven
Helpen kan als werkgever/ bedrijf door een financiële bijdrage, of door het beschikbaar stellen van een ervaring-/stageplek, of door het aannemen van een werkzoekende.

Hulp door particulieren
Maar ook als particulier zijn er genoeg mogelijkheden om financieel / in natura bij te springen. Soms door inzet van tijd of kennis, soms door het fungeren als ‘kruiwagen’ voor de werkzoekende. Ook gaan wij graag in gesprek met ‘personeelszaken’ om samen te kijken wat mogelijk is.

Kortom, iedereen kan een steentje bijdragen, mits men maar wil. En aan de wil bij de werkzoekenden ontbreekt het niet, zeker ook niet bij bedrijven/ particulieren! Kortom, neem vandaag nog contact met ons op!

KvK: 77797531

Het verlenen van diensten op het gebied van jobcoaching, recruiter, re-integratie, detachering, organiseren
informatiemarkten/banenmarkten, gericht op mensen met een auditieve beperking.

BTW-nummer: NL861149154B01

Mailadres: info@samenhorend.nl
Telefoon: 06-17389559 (bij voorkeur mail/ SMS/ WhatsApp, telefoon kan niet altijd worden opgenomen)

Klik hier voor de AVG

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud