Ideeënbus

Stel je hebt een goed idee om meer mensen aan het werk te krijgen. Of je zou een project op willen starten, waarbij werkzoekenden baat hebben. Of je hebt een workshop in gedachte, een ondernemersplan (maar je wilt zelf niet als ondernemer aan de slag, want je hebt bijvoorbeeld al een baan), of je denkt dat een aanvullende dienst uitgevoerd door SamenHorenD B.V. de doelgroep van nut kan zijn.

Dan horen wij dit graag van je! We gaan dan serieus kijken wat de (on)mogelijkheden zijn en wellicht is het haalbaar en voegen we het toe aan onze dienstverlening. Dat zou toch gaaf zijn, dankzij jou!

Ik heb geen ideeën…
Dat klopt niet. Iedereen heeft wel een idee. Het ene is soms beter dan het andere. Maar juist als we met zijn allen brainstormen, kunnen er leuke ideetjes ontstaan. En soms is een idee wel goed, maar (nog) niet uitvoerbaar. Dan helpt het ‘Omdenken’ naar wel haalbare voorstellen.

Kortom, stel….. je hebt €1.000.000 beschikbaar, of de beschikking over 1.000 hulpkrachten (werkgevers/ vrijwilligers/ ondernemers, etc.), of de techniek is onbegrensd. Met welk idee zou jij dan komen om van SamenHorenD een succesvolle banenmotor te maken? Kom maar op!

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud