Dienstverlening

Hier gaan we onze dienstverlening komende maanden verder toelichten. Wanneer kunt u ons inschakelen?

Als werkzoekende? Iedereen mag contact met ons opnemen. Wij richten ons op mensen met een auditieve beperking. Voor overige doelgroepen zijn andere organisaties beter in staat te helpen.

Als bedrijf? Wij beschikken over een groeiende database werkzoekenden, inclusief hun CV’s. Aan de hand van het gezochte werknemersprofiel kunnen wij kijken of er een match te maken is en brengen we beide partijen met elkaar in contact.

Overig? Er zijn/ komen nog veel meer grote of kleine diensten die interessant kunnen zijn voor werkgevers, werkzoekenden, of consumenten. Hier wordt nog aan gewerkt, maar heeft u een suggestie, laat dan dan alsublieft even weten. Wellicht kunnen we dan iets voor u betekenen.

Workshops? Deze staan zeker op stapel. Vanwege het coronavirus is dit (tijdelijk) even op een laag pitje gezet, maar zodra er weer mogelijkheden zijn, gaan we hier hard mee aan de slag.

Businesspartners? Businesspartners (mensen met een auditieve beperking) die een eigen product/ dienst aanbieden gaan we ook in het zonnetje zetten. Ondernemer met een auditieve beperking? Laat even wat van je horen, dan kunnen we zeker weten wat voor elkaar betekenen!

Wat zijn we niet?
We zijn geen re-integratiebureau (als het gaat om ziektewet/ Wajong/ Wia). Daar zijn andere (beter) gespecialiseerde bedrijven voor in de markt. Iemand met een WW uitkering, bijstandsuitkering, of geheel geen inkomen, maar die als mensen met een auditieve beperking op zoek is naar parttime/ fulltime betaald werk, willen wij wel graag helpen!

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud