Helpdesk – vragen – hulp – werk zoeken

Onze missie is jou als mens met een auditieve beperking te helpen.

Je kunt via onderstaand kader je vraag stellen. Een vraag kan ontstaan vanwege een cursus die je op deze website volgt, of een andere reden.

Ook kun je via deze pagina contact met ons opnemen over het vinden van werk.

Vragen stellen is gratis. Keerzijde is dat je er geen rechten aan kunt ontlenen. Wij proberen binnen 24 uur, maar maximaal 48 uur te reageren. Hetzij met een antwoord, hetzij met een tip/ suggestie hoe wel mogelijk een antwoord te krijgen. Soms is een externe partij de aangewezen persoon, maar dan moet je wel weten waar je aan kunt kloppen. Ook dan helpen we graag.

Gratis? Zoals aangegeven, ja! Toch willen we je vragen of je ons wilt helpen. Wij bieden veel diensten aan, denk dan ook aan ons als je ….. nodig hebt. Maar je helpt ook door een kleine vergoeding te geven (alle beetjes helpen). Of door andere mensen met een auditieve beperking, maar ook je verdere familie, vrienden, collega’s op ons bestaan te wijzen. Reclame maken kost geld, ‘mond tot mond reclame’ is gratis, maar kan heel grote impact hebben op ons bestaansrecht. Jij kunt net het verschil maken. Onze dank is groot, gaan we snel weer iemand anders helpen.

  Open chat
  1
  Hallo,
  Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

  Vriendelijke groet,
  SamenHorenD team
  Ga naar de inhoud