Hulp bij vinden werk

De belangrijkste dienstverlening van SamenHorenD B.V. Jou helpen bij het vinden van een baan.

Hoe?
Dat is maatwerk. Per persoon wordt bekeken wat een passende aanpak is. De een is al geholpen met het controleren van een CV/ sollicitatiebrief, de ander behoeft wat meer begeleiding. Vooropgesteld dat de werkzoekende zelf keihard aan de slag moet bij het zoeken naar een passende baan. Maar je staat er niet alleen voor!

Kosten?
Ook dat is maatwerk. Ergens moeten wij ook ‘ons brood’ verdienen. Maar het kan zijn dat het UWV een vergoeding betaalt, een ex-werkgever, de nieuwe werkgever, jij zelf (of familie/ vrienden). Daar gaan we vooraf vrijblijvend over in gesprek. Bij de een zal het €100 zijn, bij de ander €1.000? Het ligt er maar net aan hoeveel tijd wij er in steken en wat bij jou de mogelijkheden zijn.

Daarnaast hopen wij dat degene die aan het werk komt – via onze inzet – dan ook maandelijks een kleine bijdrage wil geven, zodat ook de volgende werkzoekende een kans krijgt. Net zoals jij.
Feitelijk loopt SamenHorenD B.V. dan ook het grootste financiële risico, wel tijdsinvestering, maar geen of beperkte opbrengst…… Wij geloven echter in het concept en rekenen er dan ook op dat dit gaat werken. Soms lukt het, soms niet, maar we geloven in het goede van de mensheid. 🙂 Jij ook?!

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud