Mini vacature (tester)

Het ontwikkelen van een app, website of ander digitaal product, dat voldoet aan de toegankelijkheidscriteria, is vaak een proces van aannames. Met het gevolg dat bepaalde doelgroepen het product niet of niet volledig kunnen gebruiken. Het testen van zo’n product door mensen met een beperking is daarom van essentieel belang.

Wij zijn daarom op zoek naar testers met een auditieve, visuele, spraak of cognitieve beperking. Wanneer je je aanmeldt zullen wij je opnemen in onze database, op het moment dat wij een testsessie gaan organiseren zullen wij dit vraagstuk uitzetten en krijg je hier bericht van.

De testsessies zullen vanuit huis of vanuit een vaste locatie worden gedaan en daarnaast zal er een geld vergoeding tegenover staan.


Aanvulling SamenHorenD: Of en hoe vaak je uitgenodigd wordt is aan het bedrijf. Wij faciliteren deze oproep, omdat het bij onze doelgroep past. We hebben geen verdere invloed op de gang van zaken.

Meedoen? Dat kan.

Stuur een e-mail naar: info@samenhorend.nl met o.a. de volgende informatie: geslacht/voor-/ achternaam/ soort beperking/ wil je ook aangemeld worden voor de SamenHorenD vacature nieuwsbrief? / Wil je dat wij samen met jou op zoek gaan naar een vacature die bij je past?

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud