Verzamelgebouw (digitaal)

Ben jij een (auditief beperkte) ondernemer? Parttime of fulltime, met of zonder personeel?

Met SamenHorenD B.V. kunnen we kijken hoe we jouw diensten meer onder de aandacht krijgen van (potentiële) klanten. Dat kan door middel van een banner, FB, LinkedIn, Twitter, of overige externe communicatiemiddelen. Per ondernemer willen we kijken hoe we hier allebei beter van worden. Maar altijd op basis van ‘no cure, no pay‘, wat dat betreft vinden wij dat onze dienstverlening waarde moet bieden.

Wellicht heb je zelf plannen om een onderneming te starten, maar zou je toch een ‘sparringpartner’ willen hebben om samen te kijken naar de mogelijkheden? Welke subsidies, wetgeving en overige regels zijn van belang? Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ook zijn we (doorlopend) aan het onderzoeken of we een ‘verzamelgebouw’ kunnen huren, waar meerdere ondernemers samen hun bedrijf kunnen uitoefenen.

Of denk aan het ‘delen’ van een backoffice, callcenter, telefoniste, boekhouder, programmeur, etc. Maar wellicht is jouw dienst bij de overige deelnemers gewenst. Gaan we kijken of we ‘tijd voor tijd’, of op andere wijze elkaar kunnen helpen.

En tot die tijd doen we het voorlopig met een ‘digitaal’ verzamelgebouw. Een ‘community’ / netwerk van auditief beperkte ondernemers. Maar dan lekker praktisch. Meer weten? Laat even wat van je horen.

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud