Werkgevers

Zonder werkgevers geen werknemers. Zonder werknemers geen werkgevers… Kortom, beide partijen hebben elkaar nodig.

En de dienstverlening van SamenHorenD heeft weinig nut als we niet met werkgevers in gesprek komen.

Want, werkgevers hebben vacatures, wij hebben werkzoekenden. Dan is het een kwestie van de juiste match maken.

Maar wij zoeken werkgevers die net iets verder kijken, die met wat kleine aanpassingen op de werkplek een geweldige werknemer binnen kunnen halen. Want een gehoorbeperking is in veel gevallen geen punt, mits er wat aanpassingen plaats vinden. En een werkgever hoeft niet telkens het wiel uit te vinden, daar kunnen wij (of andere vakcollega’s) prima bij adviseren.

Maar een werkgever kan ons ook helpen door middel van een stageplek. Maar dan meer een ‘stageplek’ waarbij de werkzoekende een stukje bagage meekrijgt in opleiding, zodat dit op zijn/ haar CV kan worden aangetekend en een volgende sollicitatieronde succesvol doorlopen kan worden.

Soms helpt het ook als een werkgever diens netwerk inzet voor de werkzoekende. En daar willen wij dan zeker ‘reclame’ voor maken! Voor wat, hoort wat….. al snappen wij dat het u daar als werkgever niet om te doen was.

Werkgevers/ bedrijven kunnen ons ook financieel steunen. Met vele kleintjes kunnen we dan 1 of meerdere parttimers in dienst nemen, zodat we onze doelgroep (mensen met een auditieve beperking) nog beter kunnen helpen. Lees hier verder…..

Open chat
1
Hallo,
Start WhatsApp en we proberen je te helpen.

Vriendelijke groet,
SamenHorenD team
Ga naar de inhoud